Categories

Rólam

Rólam

Szeretettel üdvözöllek!

Klárik Tünde vagyok, gyöngyékszer készítő.

2008 elején fedeztem fel a gyöngyöket és úgy döntöttem, hogy én a gyöngyfűzést profi szinten akarom művelni. Ezért választottam az ország egyik legelismertebb oktatóját, akitől a fűzés alapjait és fortélyait elsajátítottam. Először csak magamnak fűztem, aztán a családnak, aztán a barátaimnak és most már a készítésben eljutottam arra a szintre, hogy örömmel és bátran állok a Te rendelkezésedre is.

Az elmúlt évek során azt vettem észre, hogy a magyar hölgyek egy része egyáltalán nem visel ékszert, vagy ha visel, akkor az anyagában, fazonjában meglehetősen egy kaptafára készült. Ha ez igaz, akkor jó helyen jársz! Ha pedig nem igaz, akkor is! Ékszereimmel azt kívánom bizonyítani számodra, hogy van más alternatíva, ami egyedi, stílusos és számtalan variációban elkészíthető.

Mi a célja tehát a KT Boutique Gyöngyékszer Webáruháznak?

Megmutatni és direkt módon elérhetővé tenni számodra olyan ékszereket, melyek nem tucattermékek és különlegesek. A legnagyobb kihívás és öröm, ha egy ékszert korábban nem viselő hölgy az én darabjaim hatására a gyöngyök barátjává válik (volt már rá példa!). A kollekcióm reprezentálja azt, hogy igenis lehet igényes, egyedi, akár Swarovski kristállyal készült darabokat reális áron megvásárolni, ez nem csak a vastag pénztárcájúak luxusa. Mottóm - "A megfizethető luxus" is ezt fejezi ki.

Kinek ajánlom a termékeimet?

Természetesen minden ékszerkedvelő találhat nálam kedvére való darabot, de a tapasztalatom az, hogy leginkább a 30-55 éves korosztály stílusához, ízléséhez alkalmazkodik a választék (de vannak fiatalabb és idősebb vásárlóim is!). A készleten lévő darabok mellett egyéni rendeléseket is szívesen fogadok és a Te alapötletedből, kérésedből kiindulva valósítom meg a tökéletesen Rád szabott ékszert.

Kellemes nézelődést és vásárlást kívánok! Üdvözlettel: Klárik Tünde

Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.

Unod a tucatékszereket? Valami újra, különlegesre vágysz?

ÉKSZEREINK EGYEDIEK. MINT TE!

Iratkozz fel most hírlevelünkre és azonnal megkapod 4 részes online ékszerkatalógusunkat!

 

  Hozzájárulok, hogy számomra a KT Boutique a továbbiakban hírlevelet vagy reklám célú üzenetet küldjön.

  Megismertem és elfogadtam az Adatvédelmi tájékoztatót.